LÖSNINGAR MED STÅLRACK

Clip-Lok Stålrack är en lösning som normalt går att returnera som ett platt paket och är optimerad för kundens leveranskedja. Fokus ligger primärt på att skydda produkten under transport men även att göra emballaget så kompakt som möjligt och värna om operatörens arbetsergonomi. Vi ser även till att den är lätt att få tillbaka vid slutdestinationen.

IDÉN BAKOM

Icke-standardiserade eller specialtillverkade förpackningar är avgörande för rörliga delar i tillverkningsindustrin. Clip-Lok Stålrack kan användas i alla branscher där tidsbesparingar räknas i sekunder och minuter. Omsättningshastigheten är en annan viktig parameter för dessa branscher. Lösningen är som regel utformad för att transportera stora, skrymmande, tunga och känsliga komponenter som skärmar, motorer, växellådor, vindrutor och rattar, för att ta några exempel. Här kan våra Soft-rack användas för säker transport av känsliga och ömtåliga delar av alla slag. För att spara plats lämnas de skräddarsydda insatserna som regel kvar i racken under returtransporten.

QUALITY GUARANTEE

We guarantee our product against faulty workmanship from delivery of an order; any part which fails due to faulty material or faulty fabrication will be replaced free of charge.

SERVICES UNDERTAKEN

All our customers are provided with a high standard of service. We will do our best to serve you and meet your needs not only in the process, but also after delivery of our reusable, collapsible Clip-Lok Boxes. Read More.

ALLMÄNT

Design

Clip-Lok Stålrack transporterar alla typer av komponenter för bland annat fordons- och luftfartsindustrin. Våra stålrack designas utifrån kundens konkreta önskemål och kan därmed levereras fastmonterade, hopfällbara eller avtagbara. Stålracken erbjuder ett effektivt och praktiskt sätt att förvara, skydda och frakta ett stort antal industriella komponenter. Vidare används de för att transportera delar inom anläggningar eller i vissa fall även mellan kontinenter.

Långsiktiga kostnadsbesparingar

Clip-Lok Stålrack är specialtillverkade för att tillgodose kundernas krav. De optimerar tillverkningsprocesserna, förbättrar lagereffektiviteten och minskar transportkostnaderna. De är också ergonomiska att arbeta med för operatörerna. Våra stålrack är kostnadseffektiva genom att de som regel minskar materialskador under hantering. De är också billigare än engångsförpackningar. Våra lösningar ökar produktiviteten på alla nivåer i försörjningskedjan. Högre effektivitet och ökad produktivitet gör det möjligt för våra kunder att dra ner på kostnaderna.

INSATSER

Packa effektivare

Genom att optimera förpackningarna sparar du plats, hanterings- och logistikkostnader hela vägen genom försörjningskedjan. Med åren har våra kunder kunnat packa mer effektivt tack vare den genomtänkta konstruktionen hos våra insatser. Eftersom racken skräddarsys enligt specifikation lever de upp till kundernas behov och krav. Våra konstruktörer samarbetar med dig i utformandet av en säker och effektiv förpackningslösning. Med hjälp av CATIA designar vi stålracken och insatserna så att dina produkter får en trygg transport.

Produktsäkerhet

Insatser är viktiga för att skydda och stabilisera produkterna genom hela försörjningskedjan. Vi utvecklar ständigt kreativa tillägg till vårt sortiment av utföranden och material. Vi tillverkar våra skräddarsydda insatser av ett stort antal material. Våra genomtänkta insatser skyddar produkterna och optimerar utrymmesnyttjandet.

Tryggt och säkert

Tunga eller skrymmande produkter ska paketeras rätt för att säkerställa trygg leverans. Vi erbjuder insatser med utgångspunkt från dina krav. På så sätt skyddas produkterna från att gå av eller få repor under transport. För att du ska känna dig trygg med att Clip-Lok stålracken uppfyller dina högt ställda krav, hjälper vi dig gärna att göra tester. Prestandatester såsom väderbeständighet, vibrationer, fall- och trycktester m.m. kan erbjudas. Testerna kan utföras internt eller hos tredje part.

Specifikationer

Material

Konstruktionsstål av hög kvalitet används vid tillverkningen av Clip-Lok Stålrack. Detta är en mycket stark stålkvalitet som håller i många år. Stålracken lever upp till de höga standarder som finns i Nordamerika och Europa.

Alla komponenter är tillverkade på egen fabrik eller av certifierade leverantörer som lever upp till de höga kraven i kvalitetsmanualen för Clip-Lok Stålrack. Exempelvis arbetar svetsarna i enlighet med de högt ställda kraven i EN eller AWS och använder matchande svetskomponenter för stålgraderna i fråga.

Aluminium

För lättviktsrack kan vi erbjuda konstruktioner och svetsning i aluminium.

Rostfritt stål

Clip-Lok kan också leverera stålrack i rostfritt stål. Vi har stött på projekt med krav på rostfria material, t.ex. inom offshore- och livsmedelsindustrin.

Ytbehandling

Vi kan erbjuda olika ytbehandlingar för Clip-Lok Stålrack. De kan fås varmgalvaniserade, elgalvaniserade, pulverlackerade eller våtlackerade. Valet av metod styrs av kundens behov och specifikationer såsom RAL-kod m.m.

Platt paket

Vi kan designa Clip-Lok Stålrack så att de går att vika ihop och förvara som ett platt paket. Alla komponenter i en hopfälld Clip-Lok Stålrack ryms i en enda låda. Det kompakta formatet reducerar utrymmeskravet. Därför går det att returnera fler stålrack i samma fraktomgång. Därigenom minskar logistikkostnaderna. De hopfällda stålracken tar minimalt med plats i lager vilket i sin tur leder till minskade kostnader. Om så önskas kan vi även ta fram fastmonterade eller avtagbara stålrack.

Lastpallar

Vi designar två- och fyrvägspallar för dina behov, med eller utan gaffelgrepp.

KVALITETSKONTROLL

Kvalitet

Vi testar kontinuerligt Clip-Lok Stålrack för att säkerställa att de lever upp till kundernas krav. Våra stålrack är starka, stabila och håller hög kvalitet. De är utförligt testade av officiella testinstitut runt om i världen. De har alltid levt upp till de strängaste kraven.

Tester

Clip-Lok Stålrack är testade och godkända av internationellt ackrediterade emballageinstitut. De har även genomgått olika tester för att säkerställa att de lever upp till FN:s högt ställda krav. Vissa av våra stålrack är FN-godkända för transport av farliga material.

PROCESSEN

Analys

För att säkerställa att stålracken uppfyller dina krav till fullo arbetar vi med dig hela vägen. Vi sätter oss in i dina förpacknings- och transportbehov för att kunna erbjuda dig rätt lösning. Först när vi utvärderat alla potentiella problemställningar tillhandahåller vi en integrerad förpackningslösning. Vi fokuserar alltid på vilket syfte racken ska fylla. Vi förstår också vikten av att lösningen ska vara kostnadseffektiv och enkel att hantera.

Prototyp

Efter att ha satt sig in i dina förpackningsbehov designar våra konstruktörer en integrerad lösning i form av ett hållbart och kostnadseffektivt förpackningssystem. Med hjälp av avancerad 3D-design (CATIA) kan vi ta fram en prototyp som du sedan godkänner.

Implementering och hantering

Vi förstår att det inte bara är du som måste bli nöjd med vår lösning. Självklart är det också viktigt att dina leverantörer känner sig trygga med lösningen. I egenskap av tillverkare med mer än 30 års erfarenhet kan vi ta oss an alla slags förfrågningar. Clip-Lok Stålrack uppfyller kraven i hela försörjningskedjan genom att de är enkla att hantera, sparar tid och reducerar kostnader.

TRANSPORT

Val av transportmetod

Oavsett vilken transportmetod du väljer kan vi erbjuda emballagelösningar som passar precis för det din last kräver. Vår lösning optimerar alltid transporten av varorna.

LOREM IPSUM

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Lorem Ipsum has been the industry’s standard it to make a type
Hopfälld Clip-Lok stålrack för vindrutor
Hopfälld Clip-Lok stålrack för vindrutor
Clip-Lok stålrack för flygplanstank
Clip-Lok stålrack för flygplanstank
Säten för buss i Clip-Lok stålrack
Säten för buss i Clip-Lok stålrack
Clip-Lok stålrack för hyttinreden
Clip-Lok stålrack för hyttinreden
Clip-Lok emballage för styrkolonner
Clip-Lok emballage för styrkolonner
Clip-Lok stålrack för hyttdetaljer
Clip-Lok stålrack för hyttdetaljer
Clip-Lok stålrack för bakrutor
Clip-Lok stålrack för bakrutor
Clip-Lok stålrack motorhuv
Clip-Lok stålrack motorhuv
Clip-Lok stålrack för bakruta
Clip-Lok stålrack för bakruta
Clip-Lok stålrack för hytt-interiörer
Clip-Lok stålrack för hytt-interiörer
Clip-Lok stålrack för hytt-interiörer
Clip-Lok stålrack för hytt-interiörer
Clip-Lok stålrack för stötfångare
Clip-Lok stålrack för stötfångare

VI ERBJUDER

kvalitetskontroll
kvalitetskontroll
underhållsprogram
underhållsprogram
leverans av reservdelar
leverans av reservdelar
professionell service efter försäljning
professionell service efter försäljning
utbildningsprogram för slutanvändare
utbildningsprogram för slutanvändare
professionell service efter försäljning
professionell service efter försäljning
utmärkt projekthantering
utmärkt projekthantering

Behöver Ni en anpassad lösning? Låt oss hjälpa Er.

EnglishEstonia