Förpackningar för certifierade vikter

Precisionscertifierade vikter förpackade i hållbara lådor

Clip-Lok SimPak® utvecklar returförpackningar för certifierade vikter.

Vår kund är en ledande global tillverkare av precisionscertifierade vikter. Certifierade vikter används inom tillverkningsindustrin för att testa och analysera deras mått. Dessa certifierade vikter är tunga. De måste också vara enkla att hantera och transportera, eftersom de används för att testa och analysera vägningsmaskiner. Därför har Clip-Lok utvecklat en återanvändbar förpackningslösning för att säkra dessa certifierade viktenheter. Vår design säkerställer att vikten på var och en av dessa enheter fördelas proportionellt på pallen. Dessutom gör enkel åtkomst från alla sidor det enkelt att hantera för operatörerna.

Behov för vår transportförpackningslösning

Kunden band tidigare fast sina certifierade vikter på en pall, för att transportera vikterna till en testvåg på deras kunders anläggning. Dock, kom dessa certifierade vikter till skada under transporten. Även den minsta repan gjorde att de ändrade sin vikt, vilket ledde till felaktiga resultat. Därför var Clip-Loks lösning, som täckte dessa certifierade vikter från alla sidor, perfekt. Den skyddade produkten under hela transporten.

Omdesignade pallblock

Varje enhet med den certifierade vikten väger 500 kg. För att pallen skulle vara säkrad var det därför nödvändigt att proportionellt fördela belastningen av de certifierade vikter på pallblocken. Därför designade vi större pallblock och stabiliserade pallen.

Enkel tillgång

Enkel tillgång var också ett väsentligt behov för kunden. Vår transportförpackningslösning med fjäderståls clips och plywood skyddar produkten från alla sidor. Då förpackningen är byggd runt produkten, ger det enkel åtkomst till operatörerna från alla sidor.

Hållbar lösning

Under åren har våra returbara transportförpackningar använts över 100 gånger vid normal hantering. Dessutom är våra lådor också plattförpackningsbara och staplingsbara. Alla produkter som används i förpackningen är också återvinningsbara. Våra returförpackningar är också miljövänliga. En studie utförd av Rambøll utvecklar det ytterligare. Därför har våra kunder, genom att använda vår returlösning, minskat deras miljöpåverkan.

Kontakta oss på info@clip-lok.com om du vill veta mer om vår certifierade viktlösning.

 

Förpackningar för certifierade vikter

Förpackningar för certifierade vikter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POST TAGS:
EnglishEstonia