Idén

Engångslådorna är baserade på tekniken för vår återanvändbara modell och skräddarsydda för att uppfylla Era behov. Sättet att bygga upp lådan medger att packning kan företagas med lådans sidor monterade eller att man bygger lådan kring produkten.

De är starkare och mer hållbara än kartong och andra envägslösningar. Alla komponenter kan återvinnas.

GENERELLT

DESIGN

Liksom för våra återanvändningsbara förpackningar uppfyller vi Era krav och behov i distributionskedjan. Vårt mål är att optimera Er förpackning. Våra tekniker kommer att arbeta i nära samarbete med Er för att uppfylla Era behov av säker och rationell förpackning. Med hjälp av vår 3D-designteknik utformar vi lådan och inneremballaget så att de blir kostnadseffektiva och transporterar Era artiklar på ett säkert sätt genom hela distributionskedjan.

ENGÅNGSLÅDOR PRODUKTFILM

INNEREMBALLAGE

PACKA MER EFFEKTIVT

Genom att optimera förpackningen sparar Ni utrymme samt hanterings- och logistikkostnader hela vägen genom distributionskedjan. Vi vet av erfarenhet att våra kunder kan packa mer effektivt om inneremballaget är väldesignat och uppfyller deras önskemål och specifikationer. Våra tekniker kommer att arbeta i nära samarbete med Er för att uppfylla Era behov av säker och rationell förpackning. Med hjälp av vår 3D-designteknik utformar vi en engångslåda och inneremballage som ska transportera Era produkter på ett säkert sätt genom distributionskedjan.

INNEREMBALLAGE

Oavsett om Ni väljer vår patenterade returlåda, en Clip-Lok 2P-låda eller en engångslåda är inneremballaget viktigt för att säkerställa en kostnadseffektiv förpackning med maximalt skydd och stabilisering av Era produkter genom hela distributionskedjan. Vi utvecklar ständigt kreativa tillägg till vårt sortiment av utformningar och material och vi tillverkar våra kundanpassade inneremballage av en rad olika material. Genom att välja vårt väldesignade inneremballage som skyddar artiklarna optimerar Ni även utrymmesanvändningen.

TRYGGT & SÄKERT

Tunga eller ömtåliga produkter som kan repas eller gå sönder behöver packas ordentligt för att garantera säker leverans. Vi erbjuder Er  inneremballage baserat på Era krav. För att Ni ska vara säker på att våra lådor uppfyller Era höga krav kan vi hjälpa till med att sätta upp prestandatester som väderbeständighets-, vibrations-, fall- och tryckprovning osv.

SPECIFIKATIONER

MATERIAL

Clip-Lok använder diverse material och ytbehandlingar för att uppfylla Era önskemål. Våra OSB-engångslådor är tillverkade av OSB (Oriented Strand Board), spånskivor, plywood eller kombinationer av dessa material. Vi erbjuder patenterade Clip-Lok QIK-clips för att öppna och stänga lådorna på ett kontrollerat sätt utan några verktyg.

• OSB, spånskivor eller andra typer av skivmaterial på 8 – 36 mm, FSC eller PEFC-certifierade.
• Testade och godkända Clip-Lok QIK-clips.

CLIP-LOK QIK CLIPS

Det patenterade Clip-Lok QIK-clipset görs efter exakta specifikationer för att säkerställa att lådorna kan öppnas och stängas på ett kontrollerat sätt utan verktyg.  Det gör transportförpackning enkelt och effektivt.

Clip-Lok QIK-clipset kan användas för att öppna och stänga lådorna flera gånger i distributionskedjan och i tullen. Det har testats och godkänts för sin styrka och hållbarhet.

ÅTERVINNING

När lådan används för envägstransport kan alla komponenter återvinnas. Fjäderstålclipsen kan enkelt returneras för återanvändning.

KVALITETSKONTROLL

KVALITET

För att säkerställa kvaliteten på engångslådorna har vi testat våra lådor för att uppfylla våra kunders krav. Clip-Lok envägslådor är av hög kvalitet och de är oerhört starka och stabila. Engångslådorna i OSB har testats av officiella testinstitut och har uppfyllt de mest krävande standarderna.

TESTER

För att säkerställa Era produkters säkra transport genom distributionskedjan har Clip-Lok-lådorna testats framgångsrikt för:

  • Vibration
  • Fallprovning
  • Väderbeständighet
  • Slag och tryck

PROCESSEN

ANALYS

För att säkerställa att vår låda uppfyller Era exakta krav kommer vi att arbeta tillsammans med Er för att fastställa Era specifika förpacknings- och transportbehov. Vi kommer att överväga eventuella problem och nya möjligheter för att leverera en framgångsrik och integrerad förpackningslösning. Vi är helt fokuserade på syftet med förpackningen, på dess kostnadseffektivitet och på dess enkla hantering i distributionskedjan.

PROTOTYP

När vi har fastställt Era förpackningsbehov kommer våra engagerade tekniker att utforma en helt integrerad förpackningslösning som kommer att uppfylla alla Era krav för ett hållbart och kostnadseffektivt förpackningssystem. Med hjälp av vår avancerade 3D-designteknik kan vi snabbt låta tillverka en prototyp som kan testas för Ert godkännande.

GENOMFÖRANDE OCH HANTERING

Under genomförandet ger vi akt på att både Ni, Era kunder och leverantörer får sina önskemål tillfredställda och känner sig trygga och säkra med lösningen från Clip-Lok. Vår världsomfattande kundtjänst är beredd att hantera alla Era förfrågningar.
Clip-Lok-förpackningssystemet är lätt att hantera, spar tid och minskar kostnaderna.

TRANSPORTSÄTT

TRANSPORTSÄTT

Oavsett om Ni väljer att transportera Era varor med flyg, båt eller på land kan vi förse Er med förpackningslösningar som passar de exakta kraven för Er last för att optimera transporten av Ert gods.

KVALITETSGARANTI

Vi garanterar vår produkt mot tillverkningsfel.
Alla delar som inte uppfyller kraven på grund av felaktigt material eller felaktig tillverkning kommer att ersättas utan kostnad.

VI ERBJUDER

LÄG MILJÖPÄVERKAN
LÄG MILJÖPÄVERKAN
GLOBALA FÖRPACKNINGSPROGRAM FÖR INTERNATIONELLA KUNDER
GLOBALA FÖRPACKNINGSPROGRAM FÖR INTERNATIONELLA KUNDER
LEVERANS AV RESERVDELAR
LEVERANS AV RESERVDELAR
UNDERHÅLLSPROGRAM
UNDERHÅLLSPROGRAM
PROFESSIONELL EFTERMARKNADSSERVICE
PROFESSIONELL EFTERMARKNADSSERVICE
UTBILDNINGSPROGRAM FÖR SLUTANVÄNDARE
UTBILDNINGSPROGRAM FÖR SLUTANVÄNDARE
EGET DESIGNTEAM AV KVALIFICERADE TEKNIKER
EGET DESIGNTEAM AV KVALIFICERADE TEKNIKER
VÄRLDSOMFATTANDE KVALITETSKONTROLL
VÄRLDSOMFATTANDE KVALITETSKONTROLL

SE ANDRA PRODUKTER

2P-LÅDA
2P-LÅDA
TRANSPORTLÅDA
TRANSPORTLÅDA

Behöver Ni en anpassad lösning? Låt oss hjälpa Er.

EnglishEstonia